2011. május 29., vasárnap

Musso, Guillaume: Visszajövök érted - Jelenlegi ára: 3 240 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Visszajövök értedA könyv listaára: 3999 Ft. Leírás:
A misztikummal fűszerezett romantikus regényeiről ismert francia szerző újabb műve egy sikeres amerikai pszichológusról szól, aki tévében, rádióban hirdeti a sors legyőzéséről, a pillanat megragadásáról szóló nagyszerű elméleteit, ám eközben senki sem tudja, hogy ő maga legbelül mennyire üres és magányos. Ethan nem rossz ember, csupán egy bostoni szegénynegyedben felnőve elhatározta, hogy márpedig ő nem fog átlagos életet élni. Esküvője előtt, amikor menyasszonya és legjobb barátja meghívja egy manhattani kiruccanásra, egyszerűen eltűnik a forgatagban, hogy tizenöt év múlva médiasztárként lépjen ismét színre. Közben újabb kapcsolatot tép szét. Céline-től, aki szinte minden gondolatát ismeri, három perc alatt vesz búcsút, és csak a nő esküvőjén találkoznak ismét. Ez a nap azonban rémálommá válik számára. A regény tulajdonképpen ennek a napnak pörgős, sűrű képvágásokkal, belső monológokkal megszakított krónikája. Ethan egy ismeretlen nő mellett ébred a jachtján, az előző italos éjszakából szinte semmire sem emlékszik. Aztán dühösen veszi észre, hogy kocsija összetört, majd egy forgatásra megy, ahonnan egy operatőr kíséri irodájába. Balszerencséjére irodájában egy tizennégy éves lány, akit durván elküld, aztán várakoztat a rendelőjében, a váróban brutális módon öngyilkos lesz. Ethan sejti, hogy a sajtószenzáció igencsak megtépázza hírnevét, arról azonban fogalma sincs, hogy mi vár rá még ezután: hogy hamarosan három pisztolygolyóval a testében fekszik majd egy műtőasztalon. A nap folyamán többször elhangzik szállóigévé lett televíziós bemondása: Minden ember életében van egy pont, ahonnan már nincs visszaút. Csakhogy ez a nap - mint egy kiakadt lemez - újra- és újrakezdődik, így Ethan kénytelen számot vetni egész addigi önző karrierizmusával. Jó stílusú, izgalmas regény, mely az önismeretre, a tartalmas életre szólít. ISBN: 978-963-254-227-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 240 Ft

Az aukció vége: 2011-05-30 22:33
. Musso, Guillaume: Visszajövök érted - Jelenlegi ára: 3 240 Ft